Elektrische gitaarsnaren zijn er in verschillende soorten. Het grootste verschil in snaren vinden we tussen de standaard nikkel omwonden snaren en de gecoate snaren. Gecoate snaren hebben een extra laagje om de snaar waardoor vocht en vuil er minder invloed op heeft. Deze snaren gaan langer mee dan gewone nikkelen snaren maar zijn doorgaans ook wat duurder. Veel plezier met snaren kopen!


Snaren voor Elektrische Gitaar

Stacks Image 301
Stacks Image 303
Stacks Image 374
Stacks Image 372
Dunlop Heavy Core snaren zijn speciaal gemaakt voor gitaristen die snaren zoeken met een hogere spanning of normale spanning bij dropped-stemmingen.


Nu kopen >>

Nothing beats the original! Als je het daar mee eens bent zijn Fender 150R snaren iets voor jou! Je hoeft natuurlijk geen fender gitaar te hebben om met deze snaren te spelen!

Nu kopen >>
Ernie Ball Slinky's zijn al tientallen jaren een begrip. deze 2221 Regular Slinky's zijn zeer geschikt voor gitaristen die een wat stevigere speelstijl hebben.


Nu kopen >>
Deze snaren hebben een coating, een dun laagje, waardoor ze minder gevoelig zijn voor vocht en vuil. Een ideal snaar voor als je niet te vaak snaren wilt verwisselen!

Nu kopen >>
Stacks Image 391
Stacks Image 394
Stacks Image 397
Stacks Image 400
Helix snaren van Dean Markley zijn op een speciale ellipse manier gewonden waardoor ze zwaarder, maar niet dikker zijn dan andere snaren. Dit geeft ze een stevigere jaren '70 sound.
Nu kopen >>
D'Addario Half Rounds zijn precies wat de titel zegt, haklf omwonden. daarbij hebben ze een extra hitte behandeling gehad waardoor ze extra helder klinken!

Nu kopen >>
Deze roundwound snaren zijn GHS' meest populaire snaren en vooral geschikt voor Blues, rock en metal gitaarstijlen. Een set die je gerust een keer kunt proberen!

Nu kopen >>
D'Addario Chromes zijn gepolijste snaren voor je jazzgitaar. De G-Snaar van deze set is ook omwonden. Een ideale set voor iedere jazz-liefhebber!

Nu kopen >>

Stacks Image 25

Aanrader: CLX Music Chromatische Clipon Tuner

Dit stemapparaat is geschikt voor elektrische- en akoestische gitaar, basgitaar, viool en ukelele. Hij wordt op de kop van het instrument geklemd. Verkoopprijs 9,95

Nu kopen >>
Stacks Image 29

Aanrader: Opvouwbaar en compact gitaarstatief

Dit statief is zeer compact opvopuwbaar en kan worden gebruikt voor alle instrumenten met een dunne body zoals elektrische gitaar en basgitaar. Verkoopprijs 10,95

Nu kopen >>

Bekende merken gitaarsnaren & bassnaren:
D'Addario - Elixir - Rotosound - GHS - Martin - LaBella - Skull - Warwick - Galli - Dean Markley - Savarez - Hannabach - Fender