Er is een grote keuze in snaren voor folkinstrumenten zoals mandoline, banjo, ukelele, viool en contrabas. Hieronder staan de meest gebruikte snaren voor deze snaarinstrumenten op een rijtje


Snaren voor Folk Instrumenten

Stacks Image 301
Stacks Image 303
Stacks Image 374
Stacks Image 372
D'Addario J65 zijn snaren voor een 5-snarige banjo. deze snaren zijn in een Light uitvoering waardoor ze lekker licht en soepel spelen.


Nu kopen >>

Martin M400 Mandolinesnaren hebben een bronzen legering en geven een heldere en levendige klank. Uw instrument zal klinken als nooit tevoren!


Nu kopen >>
Martin M600 ukelele snaren geven een mellow klank en zij van hoge kwaliteit. De beste ukulele snaren op de markt!


Nu kopen >>
DS'Addario EJ70 mandolinesnaren hebben een bal aan het uiteinde i.p.v. een traditionele lus. Deze snaren hebben onderling een goede klankbalans.

Nu kopen >>
Stacks Image 391
Stacks Image 394
Stacks Image 397
Stacks Image 400
Elixir banjosnaren hebben, net als de elektrische gitaarsnaren, een extra coating en gaan daardoor 3 tot 5x langer mee!

Nu kopen >>
Deze Pro Arte vioolsnaren van D'Addario zijn niet gevoelige voor vochtigheid en temperatuur schommelingen. Geschikt voor gebruik in kleinere ensembles.
Nu kopen >>
Pirastro wordt gezien als een van de meest gewaardeerde merken als het gaat om snaren voor contrabas. Deze snaren hebben een kern van synthetisch fiber.
Nu kopen >>
Deze snaren zijn specifiek gemaakt voor het spelen van Djaongo-stijl jazz gitaar. Deze snaren hebben een zeer goede klankprojectie en hebben een zilveren winding.
Nu kopen >>

Stacks Image 105

Aanrader: CLX Music Chromatische Clipon Tuner

Dit stemapparaat is geschikt voor elektrische- en akoestische gitaar, basgitaar, viool en ukelele. Hij wordt op de kop van het instrument geklemd. Verkoopprijs 9,95

Nu kopen >>
Stacks Image 113

Aanrader: Opvouwbaar en compact gitaarstatief

Dit statief is zeer compact opvopuwbaar en kan worden gebruikt voor alle instrumenten met een dikke body zoals klassieke en westerngitaren. Verkoopprijs 11,95

Nu kopen >>

Bekende merken gitaarsnaren & bassnaren:
D'Addario - Elixir - Rotosound - GHS - Martin - LaBella - Skull - Warwick - Galli - Dean Markley - Savarez - Hannabach - Fender