Nylonsnaren worden gebruikt voor spaanse en klassieke gitaren. Deze snaren bepalen in grote maten de klank die je gitaar gaat geven. Een snaar met hogere spanning geeft een wat fellere klank, terwijl een snaar met lagere spanning vaak een wat rondere en volle toon geeft. Kies de stijl en set snaren die bij je past.


Snaren voor Klassieke Gitaar

Stacks Image 301
Stacks Image 303
Stacks Image 374
Stacks Image 372
La Bella 900B klassieke snaren zijn zeer exclusieve snaren. de lage snaren hebben een goud gepolijste winding waardoor ze extra vol klinken.

Nu kopen >>

Deze Savarez Corum snaren hebben een hoge spanning. Ze kunnen goed met vibrato gespeeld worden wat verder geen invloed heeft op de stemming van de gitaar.
Nu kopen >>
Augustine Red zijn klassieke snaren met een hogere spanning. Dit geeft deze snaren een wat feller klank. Zeer geliefd bij klassieke gitaristen.
Nu kopen >>
D'Addario EJ45 klassieke snaren zijn zeer universele snaren en geschikt voor alle klassieke gitaren en verschillende speelstijlen.
Nu kopen >>
Stacks Image 391
Stacks Image 66
Stacks Image 397
Stacks Image 400
Hannabach 815 snaren zijn voorzien van een Silver Special wikkeling. Ze klinken hard en stevig maar niet agressief. mOndanks hun helderheid hebben ze een uitgesproken warme toon.

Nu kopen >>
Deze D'Addario EJ46C snaren hebben een zilveren winding om de dikke snaren en een speciale composite kern wat de levensduur ten goede komt! de klankprojectie van deze snaren is zeer goed!
Nu kopen >>
D'Addario EXP snaren voor klassieke gitaar hebben een coating die ze beschermt tegen vocht en vuil. Ze voelen hierdoor wat gladder aan en gaan tot 4x langer mee dan traditionele snaren. Nu kopen >>
De collectie Martin klassieke snaren is niet echt groot, mede omdat zij zich concentreren op westernsnaren. Toch zijn deze sets de moeite van het proberen waard!
Nu kopen >>Stacks Image 43

Aanrader: CLX Music Chromatische Clipon Tuner

Dit stemapparaat is geschikt voor elektrische- en akoestische gitaar, basgitaar, viool en ukelele. Hij wordt op de kop van het instrument geklemd. Verkoopprijs 9,95

Nu kopen >>
Stacks Image 47

Aanrader: Opvouwbaar en compact gitaarstatief

Dit statief is zeer compact opvopuwbaar en kan worden gebruikt voor alle instrumenten met een dikke body zoals klassieke en westerngitaren. Verkoopprijs 11,95

Nu kopen >>

Bekende merken gitaarsnaren & bassnaren:
D'Addario - Elixir - Rotosound - GHS - Martin - LaBella - Skull - Warwick - Galli - Dean Markley - Savarez - Hannabach - Fender