Bassnaren waren voorheen alleen leverbaar in nikkel omwonden uitvoering. tegenwoordig zijn er ook van de bekende merken gecoate snaren te koop voor basgitaar. Ideaal als meer rendement uit je snaren wilt halen en minder vaak wilt verwisselen.


Snaren voor Westerngitaar

Stacks Image 301
Stacks Image 303
Stacks Image 374
Stacks Image 372
Elixir snaren zijn waarschijnlijk de meest bekende westernsnaren als het om gecoate snaren gaat. Gaan tot 5x langer mee en spelen fantastisch!

Nu kopen >>

D'Addario EJ11 snaren hebben een bronzen winding en lage spanning waardoor ze soepel spelen. Ze hebben een diepe en vooral heldere toon met een goede klankprojectie.
Nu kopen >>
Martin Marquis snaren zijn gemaakt van 92/8 fosfor brons. Deze samenstelling biedt de beste combinatie om tot een warme klank te komen.

Nu kopen >>
Dunlop akoestische snaren zijn niet zo heel erg bekend maar als je hun kwaliteit en prijs vergelijkt kunnen we alleen maar concluderen dat het gewoon goede snaren zijn!
Nu kopen >>


Stacks Image 391
Stacks Image 394
Stacks Image 397
Stacks Image 400
Deze Earthwood snaren van Ernie Ball zullen zeker het beste uit je gitaar naar boven halen. Ze zorgen voor extra helderheid en fantastische boventonen.

Nu kopen >>
Zoek je snaren die wat 'zachter' aanvoelen, kijk dan eens naar deze Martin M1400 Silk&Steel snaren. De zijden omwonden baleindes zorgen ook voor minder beschadiging aan de brug.
Nu kopen >>
Zoek je een aardig set snaren voor je akoestische gitaar tegen een aantrekkelijke prijs? Dan kunnen we deze D'Addario EZ westernsnaren zeker aanraden!

Nu kopen >>
Martin LifeSpan snaren gaan ook langer mee dan traditionele snaren. Martin heeft hiervoor een speciale Cleartone techniek, dit geeft ze sterkte, dynamiek, klank en duurzaamheid.
Nu kopen >>Stacks Image 52

Aanrader: CLX Music Chromatische Clipon Tuner

Dit stemapparaat is geschikt voor elektrische- en akoestische gitaar, basgitaar, viool en ukelele. Hij wordt op de kop van het instrument geklemd. Verkoopprijs 9,95

Nu kopen >>
Stacks Image 63

Aanrader: Opvouwbaar en compact gitaarstatief

Dit statief is zeer compact opvopuwbaar en kan worden gebruikt voor alle instrumenten met een dikke body zoals klassieke en westerngitaren. Verkoopprijs 11,95

Nu kopen >>

Bekende merken gitaarsnaren & bassnaren:
D'Addario - Elixir - Rotosound - GHS - Martin - LaBella - Skull - Warwick - Galli - Dean Markley - Savarez - Hannabach - Fender